Dating Wanita Manca

Dating Wanita Manca

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Dating Wanita Manca ing Amerika Latin

December 27, 2017 0

Hello folks, saiki aku pengin mbahas babagan Amerika Latin sing luar biasa babagan sesambungan. Ana beda gedhe antarane kemungkinan sampeyan ing Amerika Serikat lan kemungkinan sampeyan ing Amerika Latin.

Salah siji sing paling apik sampeyan bakal ing sisih kidul khatulistiwa (iklim panas) liyane saka iklim owahan ton ton provokatif wanita.

Ana macem-macem leluhure akeh wong sing kerja ing bisnis pesawat ngomong "ing Lèpèn Kidul, ana luwih wanita, lan ing sisih lor khatulistiwa, ana wong lanang liyane."

Iku bisa dadi lelucon, nanging iku bener. Proporsi wanita kanggo pria ing Amerika Latin luwih dhuwur tinimbang wilayah akeh ing donya. Iki ndadekake kahanan ing ngendi patemon lan dating wanita iku swarga asli ing Bumi.

Siji demo kanggo Kolombia, Brasil, Peru, Kosta Rika, Republik Dominika, lan Argentina bisa tanpa akeh regane nduduhake iki kanggo sampeyan. Aku arep pindhah menyang sampeyan kanggo nyoba bali menyang tembung. Menyang ngendi wae bangsa Latin Amerika lan sawise iku kita bisa ngomong. Mesthekake sampeyan tetep mripat kanggo 1) bobot lan 2) proporsi wanita kanggo pria. Aku yakin yen sampeyan bakal nemokake yen ora ana bobot, sing ngandhut yen ana wong wadon sing sithik banget, lan sampeyan bisa uga bakal ketaman yen sampeyan menyang ngendi wae, ana ukuran sing padha karo wong lanang lan wadon, nanging akeh ing wektu wanita bakal luwih cilik.

Aku pitutur marang kowe yen heftiness ora umum ing Amerika Latin, lan wanita (muda lan panas) ngendi wae. Padha duwé rolas. Iku saestu banget yen saben wong (tanpa identitas) saka Amerika Serikat bisa duwe prestasi apik karo wanita saka Amerika Latin (ing Amerika Latin!).

Saiki, ana sawetara pancasan. Kajaba karo sing ngumbara, ora ana sing entuk biaya. Apa maneh, arep Amerika Latin padha. Nalika sampeyan lelungan kudu ngatur budaya liya, cara urip alternatif, dialek alternatif. Sampeyan tambahan kudu nonton kanggo hoodlums ora pati penting lan artis, contingent marang ngendi sampeyan arep. Muga-muga ana bantuan sing metu, sing bisa ngatur sampeyan supaya bisa nggoleki, lan ketemu lan metu saka wanita. Pandhuan paling apik sing ana ing saiki yaiku karier jajak pendapat ing saindenging donya, lan kontrol travel kanggo wong.

Ing kasus apa wae, malah karo para pembantu sing luar biasa iki, bakal entuk sawetara wektu, sinau, lan awis ing bagean sampeyan mbudidaya tujuan pungkasan kanggo ngrampungake hasil sing luar biasa iki. Nanging nalika nggawe spekulasi, manawa saiki dadi wektu becik, awis utawa pepenginan, sampeyan kudu gumantung ing usaha, lan saya lan uga akeh wong liya sing lelungan ing sisih kidul pinggiran aran yen rawuh ing usaha kanggo wektu, awis, lan pambudidaya uga bisa ditrapake, senadyan kabeh masalah!
Read More